3D simuloinnin asiantuntija

Simuloidussa tuotantoympäristössä on mahdollista tarkastella kaikkea

Jetecon Oy on vuonna 2007 perustettu prosessien, tuotannon sekä logistisen arvoketjun kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Toimipaikkamme

Jetecon Oy

Tuotannon prosessien ja logistisen arvoketjun kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys

Asiantuntijoillamme on vankka alan osaaminen sekä kattava vuosien kokemus simulointitekniikoista ja niiden menestyksekkäästä hyödyntämisestä eri teollisuuden toimialoilla. Toimintamme perustuu kuvattuihin toimintamalleihin sekä nykyaikaisen teknologian laajaan hyödyntämiseen.

Työskentelemme säännöllisesti erilaisten Internet of Things ja Digital Manufacturing- tyyppisten asiakashankkeiden parissa.

Toimimme maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat erityisesti:

  • Valmistava teollisuus
  • Laite- ja järjestelmätoimittajat
  • Suunnittelu- ja projektitoimistot sekä
  • Myynti ja myynnin tekninen tuki
Asiakkaamme

Simulointi on tuotantoympäristön kehittämisessä erinomainen teknologia.

Se jäljittelee todellisten prosessien toimintaa kertomalla, miten tarkasteltava tai suunnitteilla oleva systeemi toimii.

Olemme erikoistuneet erityisesti 3D-simulointitekniikkaan ja sen hyödyntämiseen erilaisissa valmistavan teollisuuden selvitys- ja kehityskohteissa. Menetelmäosaamisemme pohjautuu muun muassa työkalujen monipuoliseen hallintaan sekä ohjelmistojen sisällä rakennettaviin erilaisiin mittareihin ja asiakaskohtaisiin ratkaisuihin.

 

Myös useiden eri teollisuudenalojen tuotantoprosessien tuntemuksemme sekä vahva projektiosaamisemme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa antavat meille tukevan perustan yritysten tuotantoon liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Vahvuutenamme on syvällinen menetelmäosaaminen simulointityökalujen hallinnassa sekä asiakkaiden prosessien nopea sisäistäminen ja kuvaaminen.

Jouni Eronen

Senior Consultant, Simulation

Taneli Malinen

Production and Simulation Specialist